Γυναίκα ανακάλυψε στο FaceBook ότι ο άντρας της παντρεύτηκε!



Μια γυναίκα που είχε υποψίες πως ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση αναζήτησε το προφίλ της ερωμένης του στο FaceBook και εκεί ανακάλυψε περίπου 200 φωτογραφίες γάμου. Ο άνδρας της είχε ξαναπαντρευτεί!

Η ανακάλυψη αυτή ήρθε τον Ιανουάριο του 2009 αλλά η Lynn France δεν ..
.
έπεσε τελείως από τα σύννεφα. Η Lynn παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το 2005 στην Ιταλία. Ο γάμος τους στην αρχή κυλούσε ομαλά αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα η Lynn άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ο λόγος ήταν πως ο άνδρας της έκανε πολύ συχνά επαγγελματικά ταξίδια.

Σύμφωνα με την ίδια ο John έκανε μεγάλης διάρκειας επαγγελματικά ταξίδια και αυτό ήταν κάτι που της γέννησε αρχικά τις υποψίες. Μια φορά μάλιστα όταν ο άνδρας της υποτίθεται ότι ήταν ταξίδι στην Κίνα εκείνη βρήκε στο σπίτι το διαβατήριο του.
Τον Οκτώβριο, λίγο πριν φύγει για ένα ακόμα ταξίδι, είχε ξεχάσει στην οθόνη του υπολογιστή του μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου τότε εκείνη μαζί με μια φίλη της αποφάσισε να πάει εκεί να δει τι συμβαίνει.

Όταν έφτασε εκεί βρήκε τον άνδρα της με μία άλλη γυναίκα, το όνομα της Amanda.
Σε δηλώσεις της η Lynn είπε: «Πήγα εκεί για να δω με τα μάτια μου αν ήταν με γκόμενα. Μετά το πρώτο σοκ είπα ΟΚ! Έχει γκόμενα αλλά εγώ είμαι η γυναίκα του! Έχουμε και ένα μωρό μαζί»
Σύμφωνα με την ίδια μια φίλη της πρότεινε να ελέγξει στο FaceBook για το προφίλ της κοπέλας και έτσι ήρθε η ανακάλυψη του δεύτερου γάμου! Σύμφωνα με τα όσα είπε η Lynn, πίστευε ότι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα και να συνεχίσουν το γάμο τους, αυτό βέβαια πριν την ανακάλυψη των φωτογραφιών, μετά από αυτό κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
Ο άνδρας της από την άλλη πλευρά λέει μια διαφορετική ιστορία. Δεν αρνείται ότι ξαναπαντρεύτηκε με την Amanda αλλά ισχυρίζεται ότι δεν είχε παντρευτεί με την Lynn ποτέ.
Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πελάτης του θα ζητήσει από το οικογενειακό δικαστήριο να κηρύξει το γάμο τους άκυρο και ότι βασίστηκε στην αυταπάτη που είχαν ότι ήταν παντρεμένοι.
Ο δικηγόρος του John είπε επίσης «Φαίνετε πως η Lynn και ο John είχαν την εντύπωση πως μια φορά κι ένα καιρό είχαν παντρευτεί, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο γάμος τους δεν επικυρώθηκε επισήμως οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει!»


Παρόλα αυτά φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της εταιρίας που οργάνωσε το γάμο δίνουν μια διαφορετική εικόνα καθώς όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε η νύφη κι ο γαμπρός είναι ευτυχισμένη και παντρεμένοι.
Τώρα αν ο γάμος αυτός δεν υπήρχε στην πραγματικότητα αυτό σίγουρα είναι κάτι που η Lynn δεν το γνώριζε.
Τον Ιούνιο του 2009 ενάντια στη γνώμη του δικηγόρου της η Lynn απέσυρε την αίτηση διαζυγίου όταν ο άνδρας της επέστρεψε σπίτι και την παρακάλεσε να το ξανασκεφτεί.
«Απλά πίστεψα στα λόγια του όταν μου είπε σ’ αγαπώ ξανασκέψου του, ήθελα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία»
Αλλά πριν 3 μήνες, ενώ η Lynn καθάριζε το νεροχύτη του σπιτιού, ο άνδρας της πήρε τα παιδία με την πρόφαση ότι θα τα πάει να πάρουν γάλα και εξαφανίστηκε. Δεν έχει δει τα παιδιά της από τότε. Ο john τα πήρε και πήγε στην Tampa όπου και ζει με την νέα του γυναίκα και σύμφωνα με το δικηγόρο του θα ζητήσει και την κηδεμονία των παιδιών του.

Η Lynn κάλεσε την αστυνομία αλλά όπως συμβαίνει με αυτές τις υποθέσεις ελάχιστα μπορούν να γίνουν και το ποιος τελικά θα πάρει τα παιδιά θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Μάλιστα η αστυνομία τη συμβούλεψε να μην προσπαθήσει να πάρει πίσω τα παιδία της με την βία γιατί θα έχει μεγάλα προβλήματα.

Τώρα πια οι μόνες εικόνες που έχει η Lynn από τα παιδιά της προέρχονται από την ίδια σελίδα του FaceBook που ανακάλυψε πως ο άνδρας της έχει ξαναπαντρευτεί.
«Ο μόνος τρόπος να βλέπω τα παιδιά μου είναι μέσα από τη σελίδα της στο FaceBook! Είναι περίεργο το συναίσθημα να βλέπω μια άλλη να ζει τη ζωή μου» 

Πηγή: Associated Press