Εγκέφαλο παιδιού έφαγε Κινέζος κανίβαλος

http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/08/11/06-00/criminality_results_from_feminism_actions_cannibal_eat_a_abortion_dead_baby_02.jpg 


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας Κινέζος σκότωσε έναν 11χρονο και στη συνέχεια έφαγε τον εγκέφαλό του ώστε να θεραπεύσει την επιληψία.


Ο δράστης, Wang Chaoxu, από τη νότια Κίνα υποστηρίζει πως πίστεψε τους θρύλους κάποιων παλιών γυναικών που έλεγαν πως η επιληψία θεραπεύεται τρώγοντας ανθρώπινο εγκέφαλο.
Το νεκρό σώμα του παιδιού βρέθηκε ...
θαμμένο 5 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό ενώ το κεφάλι του ήταν σε κάκιστη κατάσταση με ένα μέρος του εγκεφάλου να λείπει.

Η μητέρα του παιδιού περιγράφει τις ώρες ανησυχίας που πέρασε προσπαθώντας να βρει το παιδί το παιδί έχοντας ένα πολύ κακό προαίσθημα. “Νύχτωνε και δεν μπορούσα να βρω τον γιο μου. Ζήτησα από τον πρόεδρο του χωριού να ανακοινώσει την εξαφάνιση μέσω του ραδιοφώνου”, είπε η μητέρα στη The Sun.

Κάτοικος του χωριού είδε τον δολοφόνο να είναι γονατιστός και να κρατά το παιδί από το λαιμό.
Η τραγική μητέρα μετά το άκουσμα της αποτρόπαιας δολοφονίας του γιου της θέλησε να τον δει για τελευταία φορά, ωστόσο κάτι τέτοιο της απαγορεύτηκε επειδή το σώμα του παιδιού ήταν βαριά κακοποιημένο.

“Δεν μπορώ να σκεφτώ τι συνέβη. Έχω εφιάλτες”, προσέθεσε η μητέρα.
Ο Κινέζος κανίβαλος συνελήφθη και είπε στην αστυνομία πως έφαγε τον εγκέφαλο μαζί με σκουλήκια και μυρμήγκια πιστεύοντας πως θα θεραπευόταν από την επιληψία. Ο ίδιος προσέθεσε πως παντρεύτηκε μια νοσοκόμα η οποία τον παράτησε όταν εκείνος πλέον δεν μπορούσε να δουλέψει.