Γιατί να προσποιηθείς οργασμό… (tips έκτακτης ανάγκης)

 

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά, η δρ Ρουθ, η πρώτη διδάξασα του σεξ παγκοσμίως.

Στα 82 της χρόνια και πολύ πριν εμφανιστεί στη ζωή μας η Σαμάνθα Τζόουνς του «Sex and the city», η Ρουθ εκδίδει βιβλία για το σεξ, διαθέτει το προσωπικό της site και απαντά σε κάθε είδους ερώτημα περί σεξ.

Μία από τις ερωτήσεις που την ταλαιπώρησαν, ήταν ...
φυσικά το γιατί και πότε πρέπει μια γυναίκα να προσποιηθεί τον οργασμό. Ακολουθώντας τις διδαχές, της Ρουθ και εξηγώντας ρητά πως δεν πρέπει να προσποθιείσαι τον οργασμό άνευ λόγου και αιτίας, ιδού οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορείς να «τελειώσεις» στα ψέματα, υπό όρους.

Γιατί να προσποιηθείς (μόνο σε έκτακτη ανάγκη):
Το πνεύμα θέλει αλλά το σώμα δεν ακολουθεί: Έχεις περάσει 10 ώρες στο γραφείο με δουλειά στο φουλ, έχεις περάσει 2 ώρες στην κίνηση με σπασμένα νεύρα, έχεις δαπανήσει και 1 ώρα για να μαγειρέψεις για την επόμενη ημέρα, να συμμαζέψεις το σπίτι, να βάλεις πλυντήριο, να κοιμίσεις τα παιδιά και επιτέλους να κάνεις και μπάνιο. Κι εκεί επιστρέφει ο καλός σου στο σπίτι με τρελή όρεξη για ακόμα πιο άγριες τρελίτσες. Οπότε η παγίδα είναι μεγάλη. Το πνεύμα σου είναι πολύ πρόθυμο αλλά το κορμί δεν βοηθά. Αν το στοματικό δεν αποτελεί επιλογή, αλλά δεν θέλεις να του κόψεις και τη φόρα, κάντο μαζί του κι αν δεις ότι ετοιμάζεται να πάρει ο ύπνος, προσποιήσου.
Θέλεις να τον ξεφορτωθείς: προσπάθησε πολλές φορές να του εξηγήσεις πως αν κάποια πράγματα δεν τα κάνει πιο αργά και με καλύτερο τέμπο, εσύ χαρά εκεί κάτω δεν θα δεις. Αλλά αυτός συνεχίζει να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί, λες και το κάνετε για πρώτη φορά στην τρίτη γυμνασίου. Αν δεν θέλεις να τον χωρίσεις ακόμα, προσποιήσου για να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να τρέξεις κατόπιν στον κρυφό σου εραστή που ποτέ δεν σε απογοητεύει: το δονητή σου.
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη: στην αρχή δεν είχες καμιά όρεξη να κάνετε έρωτα. Μετά το πολύ πρέσινγκ, ενέδωσες αλλά ακόμα δεν πετάς από τη χαρά σου. Προσποιήσου, γιατί εκεί επάνω στο ψέμα, ο καλός σου θα βάλει παραπάνω πάθος και είναι πιθανό ν’ αναστενάξεις και στην πραγματικότητα.
Για να μην νιώσει άσχημα εκείνος: ξέρεις, υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που ο παρτενέρ σου τα κάνει όλα, ιδρώνει, ιδρώνει κι άλλο, σε φέρνει τούμπες, έχει πάθος, έχει πόθο, σε κοιτάζει μες τα μάτια για να δει αν το απολαμβάνεις, κι εσύ απλά έχεις τις ορμόνες σου πεσμένες στα τάρταρα και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εκεί λοιπόν τα λόγια δεν βοηθάνε. Προσποιήσου για να μην τον κάνεις να νιώσει κουρέλι σωστό.
Γιατί τι παραπάνω έχει η Μεγκ Ράιαν: την έχεις δει τόσες φορές εκείνη τη σκηνή από το «When Harry met Sally» που προσποιείται πως έχει έναν έντονο πολύ έντονο οργασμό. Εσύ πάλι από μεριά σου δεν έχεις τολμήσει να προσποιηθείς ούτε μια φορά και πολύ έχεις περιέργεια να δεις αν ξέρεις να το κάνεις δίχως να σε πάρουν χαμπάρι. Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά, οπότε, κάντο κι εσύ!
Πρόσεξε μήπως σε καταλάβει:
Κι ενώ εσύ πιστεύεις πως προσποιείσαι μια χαρά και κανένας δεν σε καταλαβαίνει, υπάρχουν σημάδια πως ο οργασμός ήταν ψεύτικος, γι’ αυτό πρόσεξε μην φανερωθείς:
Α. Δαγκώνεις το κάτω χειλάκι
Β. Φωνάζεις πολύ δυνατά, πάρα πολύ δυνατά την λάθος στιγμή.
Γ. Είσαι όλο αχ και βαχ αλλά η μικρή περιοχή είναι στεγνή.
Δ. Του λες ότι τελειώνεις κάθε 3 λεπτά.
Πηγή www.womenonly.gr