Μια αληθινή ιστορία αγάπης!! Καλή Κυριακή.... Δείτε τις φωτογραφίες!


Αυτή είναι η αληθινή ιστορία αγάπης που έχει συγκλονίσει τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη  έσπευσαν  να δουν αυτές τις εικόνες στην Αμερική και την Ευρώπη, ακόμη και στην Ασία. Λέγεται ότι ο φωτογράφος  απαθανάτισε   αυτές τις φωτογραφίες  έναντι αστρονομικής  αμοιβής για την πιο διάσημη εφημερίδα στη Γαλλία. Όλα τα αντίτυπα της  εφημερίδας πουλήθηκαν  από  την πρώτη ημέρα  που ...
δημοσιεύτηκαν  αυτές οι  εικόνες.!


* Ιστορία Αγάπης τα  χελιδόνια του Barn *

Εδώ η σύντροφός του  έχει τραυματιστεί και η κατάσταση είναι σοβαρή . Χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, όπως αυτή προσγειώθηκε κάτω από το δρόμο.

Ο Αγαπημένος της ,της  έφερε τα τρόφιμα και  συμπαραστεκόταν  σε αυτήν ,με αγάπη και συμπόνια.Της εφερε  το φαγητό του και πάλι, αλλά  διαπίστωσε  με πόνο ότι  το σώμα της ήταν ακίνητο!  Προσπάθησε να την κουνήσει  .... κάτι που  σπάνια βλέπουμε , στα χελιδόνια!Γνωρίζοντας ότι η αγαπημένη του  σύντροφος  έχει πεθάνει και ο ίδιος ποτέ δεν θα την ξαναδεί πάλι, Κλαίει σπαρακτικά  απο πόνο!!Στάθηκε δίπλα της, λυπημένος για το θάνατό της.Τέλος, γνωρίζοντας  ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να την κάνει να επανέλθει, στέκεται δίπλα στο σώμα της με θλίψηΥπάρχουν άνθρωποι  που πιστεύουν ότι τα ζώα και τα  πουλιά δεν έχουν εγκέφαλο ή συναισθήματα ?????            

Η ιστορία είναι παλιά αλλά ήθελα να την ξαναθυμηθούμε!