Άλλοι δυο νεαροί «κιτρινόμαυροι» στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ


Την αρχή έκαναν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, την δεύτερη κιόλας μέρα του...
Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα. Οι Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (18 ετών, επιθετικός), Γιώργος Νικόλτσης (18 ετών, επιθετικός), Βίκτωρ Πλάτζος (18 ετών, δεξί μπακ) και Χάρης Στέργιος (17 ετών, αμυντικό χαφ) προπονήθηκαν στους Θρακομακεδόνες και ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης σχημάτισε γνώμη για αυτούς. Ο Νικόλτσης είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ, ενώ το ίδιο έγινε τώρα και με τον Αμπντουραχμάνι.
Ωστόσο, ο Χιμένεθ πιστός στο πλάνο της αξιοποίησης των Ακαδημιών της ΑΕΚ και των ταλέντων που υπάρχουν σε αυτές, σε συνεργασία με τον Χριστόφορο Κόλα που ηγείται πλέον των «κιτρινόμαυρων» τμημάτων Υποδομής αποφάσισε να τσεκάρει από κοντά ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας. Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ντούμπερετ και τον Γιώργο (Ντορίαν) Κλοναρίδη (αριστερά στην φωτό). Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και είναι 17 ετών (γεννημένος στις 28/04/1994) και ο δεύτερος είναι επιτελικός μέσος και είναι 18 ετών (γεννημένος στις 28/07/1992).
Οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν σε όλο το ματς το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Παλλήνη, εκεί που ο Χιμένεθ είδε τον αγώνα παρέα με συνεργάτες του, τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη. Μάλιστα, τους ξεχώρισε και για αυτό αποφάσισε να δοθεί εντολή να ανέβουν στους Θρακομακεδόνες για να κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα.
(Πηγή) aek365.gr