Η υποδόρια εμφύτευση RFID microchip δεν είναι τόσο μακρυά όσο φαντάζεστε! (Video)

Γράφτηκε απο pankor

Βέβαια τα   εμφυτεύσιμα  microchip  που φαίνονται στα πιο κάτω video ανήκουν στην προηγούμενη γενιά  των συστημάτων παρακολούθησης και ελέγχου της ελευθερίας του ατόμου .
Η σημερινή τεχνολογία,  είτε  χρησιμοποιώντας απείρως μικρότερα microchips, είτε  δια του υποδόριου βιο-χαράγματος, με εξελιγμένες συσκευές  laser και χρήση της νανοβιοτεχνολογίας, ", έχει υπεραπλουστεύσει  την όλη  διαδικασία.
Αφορμή   για την παρούσα ανάρτηση ήταν το ...
e-mail της φίλης  Χριστίνας,  με το οποίο μας ενημέρωσε για την ύπαρξη  ενός διαφημιστικού spot  της Healthlink στο οποίο προβάλλονται τα πλεονεκτήματα της εμφύτευσης  του  RFID microchip σε άτομα τα οποία  θέλουμε να παρακολουθούμε που βρίσκονται αναπάσα στιγμή  ,να  καταγράφεται αυτόματα το  ιατρικό τους ιστορικό κλπ.

Με το ίδιο σκεπτικό  σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση θα μας προβάλλει διαφημιστικά spots στα οποία θα παρουσιάζει με την κατάλληλη σκηνοθεσία τα οφέλη και τα προτερήματα της χρήσης της "Κάρτας του Πολίτη" στην οποία  όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός,  θα αποτυπώνονται τα ΠΑΝΤΑ .
Φυσικά το δικό της  microchip , θα είναι  πολύ πιο σύγρονο και λειτουργικό απο αυτά που  θα δείτε στα videos,  ώστε να μπορεί  να "συνεργάζετα"   άψογα με όλα τα παγκόσμια ,επίγεια και δορυφορικά,  συστήματα  παρακολούθησης ,ελέγχου , καταγραφής και επεξεργασίας  πληροφοριών  και δεδομένων.

Εννοείται ότι η "Κάρτα του Πολίτη" με το  ενσωματωμένο microchip, θα είναι ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο "εξοικείωσης" με την τεχνολογία και την φιλοσοφία  της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" του "Μεγάλου Αδελφού",διότι μετά απο αυτήν   θα εφαρμοστεί  η εμφύτευση  του microchip ή το υποδόριο "βιο-χάραγμα"στο χέρι ή στο μέτωπο .