Δείξε μου το πέος του, να σου πω τι σεξ κάνει

Πέος σαν φρέσκια μπανάνα!Στην ελεύθερη αγορά των ανδρών, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει πολλά και διαφορετικά αγόρια με πολλά και διαφορετικά εξαρτήματα. Οπότε, σαν βγεις στον πηγαιμό για τον σέξι ιδανικό άντρα, πάρε μια
... ιδέα για το τι μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο σου- χαμηλά εκεί κάτω!

1. Η καυτή πιπεριά φλωρίνης (τύπου κέρατο, βλέπε φωτο. 3): το ολίγον κυρτό πέος με ικανοποιητικό μάκρος. Το σημαντικό ρόλο παίζει η καμπύλη!


Πέος σαν φρέσκια μπανάνα!
Τα θετικά: είτε γέρνει προς τα δεξιά, είτε προς τ’ αριστερά μην φοβηθείς. Το πέος αυτό θα βρει το δρόμο για τον κόλπο σου. Με την κατάλληλη επιλογή σεξουαλικής στάσης, το πέος αυτό μπορεί να βρει το καυτό σημείο G.

T’ αρνητικά: ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά τον βλέπεις. Τεχνικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα (εκτός κι αν μιλάμε για πολύ μεγάλη κλίση του πέους, όπου εκεί τίθεται ιατρικό ζήτημα). Το θέμα είναι πως υπάρχει περίπτωση να ξενερώσεις με την όψη της πιπερίτσας και να μην θέλεις και πολύ να την βάλεις στο στόμα σου!

Προτεινόμενη στάση: εσύ γυναίκα αμαζόνα επάνω του ή ακόμα καλύτερα ανάποδη καουμπόισσα!
Πέος οπαδός των Red Hot Chili Peppers
Πέος οπαδός των Red Hot Chili Peppers
2. Ο Βαnana Joe: άγουρη ή ώρα, μια καλή μπανάνα έχει ικανοποιητικό μέγεθος και πάχος, ιδανικό σχήμα και μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση.

Τα θετικά: όσο πιο άγουρο και σκληρό το πέος αυτό, τόσο πιο εύχρηστο και ιδανικό για το δρόμο προς τον οργασμό. Φυσικά, με τον κατάλληλο χειριστή, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά.

T’ αρνητικά: αν δώσεις τη μπανάνα σε ένα πιθηκάκι που δεν ξέρει ακριβώς τι να την κάνει, κλάφτα! Αν πάλι το πιθηκάκι επιθυμεί να σε βλέπει να την απολαμβάνεις δια στόματος, θα γίνεις εξπέρ στο στοματικό (θέλοντας και μη)
Προτεινόμενη στάση: όλες, όρεξη να υπάρχει!

3. Σήκωσε τον Αντίχειρα: μικρός αλλά θαυματουργός και αρκετά χρήσιμος!
Τα θετικά: ο άντρας που διαθέτει ένα τέτοιο πέος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του, μέχρι που φτάνουν τα πόδια του βρε αδερφέ. Αυτό σημαίνει ότι ξέρει ακριβώς ποιες είναι οι στάσεις εκείνες που μπορούν να σου χαρίσουν τη μέγιστη ηδονή (μαζί του) και ειδικεύεται στα προκαταρκτικά με μάστερ στο στοματικό!

T’ αρνητικά: στο σκοτάδι εύλογα θ’ αναρωτηθείς: "μπήκε, δεν μπήκε, που είναι τώρα".
Προτεινόμενη στάση: εστα τέσσερα, μπας και πάρεις πρέφα τίποτα.

4. Το λάστιχο του ποτίσματος: με την πρώτη ματιά νομίζεις πως έχεις να κάνεις με κάτι μέτριο αλλά γρήγορα εκείνο ξεχωρίζει για το μήκος του.

Τα θετικά: μπορεί να σε ικανοποιήσει σε μεγάλη ποικιλία στάσεως, εκεί που άλλα δεν μπορούν να φτάσουν.
T’ αρνητικά: το πάχος δεν θα σε πείσει, ούτε εσένα, ούτε και τα τοιχώματα του κόλπου σου. Άσε που κάποιες φορές μπορεί να γίνει και επώδυνο βρίσκοντας "τοίχο"!
Προτεινόμενη στάση: θες στο πλάι (κουταλάκια), θες στα όρθια, θες στα τέσσερα, το πέος αυτό μπορεί!

5. Το μεταλλικό κουτάκι αναψυκτικού: παχύ και κοντό το πέος αυτό έχει δυνατότητες αλλά...
Τα θετικά: καθώς έρχεσαι σε επαφή μαζί του, το πέος αυτό ξεκινά πολλά υποσχόμενο και μπορεί να σε αναζωογονήσει. Άλλωστε, η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
T’ αρνητικά: θα μείνεις με τη χαρά! Αυτό ήταν όλο - όλο τελικά;
Προτεινόμενη στάση: γυναίκα από πάνω!

6. Το μολυβένιο στρατιωτάκι: λεπτοκαμωμένο αλλά όχι μινιατούρα, το πέος αυτό είναι μακρύ και σκληρό σαν ξύλινο μολύβι.
Τα θετικά: ότι γράφει, δεν ξεγράφει και σίγουρα η συνάντηση με ένα μολύβι, θα σε σημαδέψει για πάντα. Έχει δυνατότητες, έχει μήκος και προοπτικές.
Τ’ αρνητικά: αχ αυτή η περίμετρος, θα χρειαστείς δονητή για να δουλέψεις τους πυελικούς μύες επιτέλους!
Προτεινόμενη στάση: απλά και ιεραποστολικά!

7. Άρση βαρών: τούτο το πέος μοιάζει με βαράκι, από αυτά που σηκώνεις στο γυμναστήριο. Κανονικού πάχους αλλά στο τέλος (στην κορφή) παχαίνει!
Τα θετικά:  με το παχύ του κεφάλι, εύκολα θα βρει το ευαίσθητο σημείο G σου.
T’ αρνητικά: αυτό το ίδιο παχύ κεφάλι θα σου δυσκολέψει τη ζωή στην πρώτη γνωριμία.
Προτεινόμενη στάση: στα τέσσερα

8. Η προβοσκίδα του ελέφαντα: σπάνια να την βρεις, σε ενθουσιάζει στην αρχή αλλά μετά να σε δω πως θα την κουμαντάρεις.
Τα θετικά: πολύ προικισμένος και είναι προτιμότερο να τύχει στο διάβα σου τέτοιο μεγάλο πέος παρά ένα μεγέθους αντίχειρα. Όπως και να το κάνετε, εσύ μια ηδονή θα την πάρεις.
T’ αρνητικά: τούτο το αγόρι εκτός από τον πόνο και τα ανατομικά προβλήματα που μπορεί να σου προκαλέσει είναι και καλομαθημένο! Έχει μάθει να το περιποιούνται ιδιαίτερα και είναι πεπεισμένο πως τη συγκίνησή του σεξ μαζί του πρέπει να την χαρούν πολλές πολλές γυναίκες!
Προτεινόμενη στάση: ό,τι θέλεις το κάνεις! Προσοχή στο στοματικό αλά "βαθύ λαρύγγι"!

9. Λουκάνικο Φραγκφούρτης: όχι πολύ μεγάλο, όχι πολύ μικρό, παχύ όσο πρέπει ταιριάζει ειδικά με την πλειοψηφία των γυναικών.
Τα θετικά: δεν θα το βαρεθείς εύκολα αλλά δεν θα σου λείψει και πολύ άμα το χάσεις.
T’ αρνητικά: το πολύ το χοτ ντογκ το βαριέται και ο καντινιέρης!

Προτεινόμενη στάση: στο πλάι! Βολεύει πολύ!
10. Αγγουράκι το λαχταριστό: δροσερό, σκληρό, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε δοκιμασία, το πέος αγγουράκι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις συνθήκες, ακραίες και μη!
Τα θετικά: δύσκολα θα λυγίσει, ακόμα πιο δύσκολα θα σε απογοητεύσει.
Τ' αρνητικά: προσοχή στο αγγουράκι που θα ωριμάσει. Ζαρώνει και μαζεύει επικίνδυνα.
Προτεινόμενη στάση: τα πάντα - όλα

Με ή χωρίς περιτομή: στην χώρα μας και λόγω θρησκείας, λίγοι είναι οι άντρες που έχουν κάνει περιτομή, έχουν δηλαδή αφαιρέσει αυτή την πετσούλα που καλύπτει την κορυφή του πέους.

Τα θετικά: οι άντρες με περιτομή ερεθίζονται ευκολότερα αφού και κατά τη διείσδυση και στο στοματικό έρωτα έχεις τη δυνατότητα να ερεθίσεις όλες εκείνες τις νευρικές απολήξεις στην κορυφή του πέους.  Με άλλα λόγια, αν βρεις έναν εξωτικό τύπο με καθαρό "κεφάλι", θα περάσεις καλά.
T’ αρνητικά: λόγω του ότι είναι εκτεθειμένο σε συνεχή επαφή και τριβή με τα ρούχα, χάνει την ευαισθησία του και ικανοποιείται πιο δύσκολα, τόσο που εσύ μπορεί μεν να το γλεντήσεις με την ψυχή σου, αλλά στη συνέχεια να διαπιστώσεις ότι έβγαλες κάλους μέχρι να τελειώσει εκείνος!
*Το κλασικό χωρίς περιτομή πέος, θέλει καλή υγιεινή από εκείνον, ικανοποιείται πιο δύσκολα αλλά υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει πολύ εύκολα!