Βενζίνη βάλατε ; Τα περισσότερα πρατήρια έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα !

Ουρές στα πρατήρια βενζίνης
   Εντάθηκαν από το πρωί τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα ενώ οι ουρές στα πρατήρια που εξακολουθούν να έχουν βενζίνη ... πολλαπλασιάζονται. Τα περισσότερα πρατήρια πάντως έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα καθώς οι καταναλωτές έσπευσαν από χθες το απόγευμα να "φουλάρουν" με αποτέλεσμα τα αποθέματα να εξαντληθούν ταχύτερα.

    Η ζήτηση βενζίνης είναι αυξημένη και εξαιτίας του γεγονότος ότι χθες και σήμερα για πολλούς ξεκίνησαν οι θερινές διακοπές. Ταυτόχρονα τα αποθέματα των πρατηρίων βρίσκονταν στα συνήθη επίπεδα καθώς η απεργία διαρκείας των βυτιοφορέων ξεκίνησε αιφνιδιαστικά, οπότε οι βενζινοπώλες και οι εταιρίες εμπορίας καυσίμων δεν είχαν το χρονικό περιθώριο να γεμίσουν τις δεξαμενές των πρατηρίων.

    Σύμφωνα με πηγές της αγοράς τα μισά περίπου πρατήρια έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κινηθεί για εφοδιασμό της αγοράς ούτε τα ΙΧ βυτιοφόρα, ιδιοκτησίας των εταιριών εμπορίας καυσίμων.

    Ανάσχεση της κυκλοφορίας

    Ανάσχεση της κυκλοφορίας παρατηρείται από το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω των φορτηγών -βυτιοφόρων , τα οποία απεργούν και είναι σταθμευμένα.

    Συγκεκριμένα, τα βυτιοφόρα έχουν σταθμεύσει στο ύψος της οδού Τατοΐου περίπου 50 στον αριθμό, στη δεξιά πλευρά του δρόμου προς Λαμία, γι αυτό και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς μέχρι τον κόμβο της οδού Λιοσίων.