Ο «κόσμος» της Gaga στα Barneys

Ο «κόσμος» της Gaga στα Barneys


Ο «κόσμος» της Gaga στα Barneys
Τμήμα με αντικείμενα εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο στιλ της στο νεοϋορκέζικο πολυκατάστημα

Το δικό της workshop εγκαινίασε ...
εχθές -Δευτέρα 21 Νοεμβρίου- η Lady Gaga, στο πολυκατάστημα Barneys.

Ο λόγος για το Gaga's Workshop, ένα τμήμα με αντικείμενα εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο στιλ της τραγουδίστριας που άνοιξε τις πύλες του παρουσία της εκκεντρικής σταρ.

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό σύνολο Chanel και μια περούκα με μακριά άσπρα μαλλιά θύμιζε νεράιδα του χιονιού, ενώ ήταν στιλιστικά απόλυτα ταιριαστή με το γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Η συλλογή του Gaga's Workshop περιλαμβάνει μικρο-παιχνίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, καλλυντικά, αξεσουάρ, ρούχα, κοσμήματα, γλυκίσματα, βιβλία, cd κ.α.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 25% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Born This Way Foundation» που έχει ιδρύσει η νεαρή σταρ.
Ο «κόσμος» της Gaga στα Barneys
Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας και πολλοί φίλοι της 25χρονης τραγουδίστριας, μεταξύ των οποίων  οι ηθοποιοί Μπλέικ Λάιβλι, Άλαν Κάμινγκ, Μάθιου Σετλ, Νιλ Πάτρικ Χάρις -συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Ντέιβιντ Μπούρτκα-, οι σχεδιαστές μόδας Προμπάλ Γκουρουνγκ και Κριστιάν Σιράνο, ενώ έξω από το πολυκατάστημα είχαν συγκεντρωθεί οι πιστοί θαυμαστές της «τα μικρά τερατάκια» όπως η ίδια τους αποκαλεί.
πηγη: