Φράνκο Αλφόνσο: πως ο γνωστός ηθοποιός συνελήφθη για ναρκωτικάΠώς έγινε η σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Φράνκο Αλφόνσο; Ποιο το παρελθον του Φράνκο Αλφόνσο με τα ναρκωτικά; Η ιστορία με την σύλληψη του Φράνκο Αλφόνσο ξεκινάει εδώ και ένα μήνα περίπου, όταν η Ολλανδική Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι 1,5 τόνος ινδικής κάνναβης από την Ολλανδία μέσω Ελλάδας θα...
φτάσει στην Ιρλανδία.

Η Interpol ειδοποιεί τις Ελληνικές Αρχές και ξεκινάει η έρευνα εντοπισμού του φορτίου. Με το γνωστό «βαλιτσάκι» της Ε.Υ.Π. αρχίζουν οι καταγραφές των συνομιλιών με πρώτο ύποπτο τον Φράνκο Αλφόνσο.
Όλα τελείωσαν όταν πριν τρεις μέρες ο γνωστός τραγουδιστής, Φράνκο Αλφόνσο παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δυο Ιρλανδούς.

Οι πληροφορίες των Αρχών έκαναν λόγο για μια μεταφορική εταιρεία με έδρα τον Ασπρόπυργο που θα έκανε όλη την μεταφορά μέσω Ιταλίας των 270 κιλών ναρκωτικών στην Ιρλανδία.

Δυο φορτηγά με πορτοκάλια ξεκινήσανε από το Άργος.Το ένα ήρθε στις αποθήκες της εταιρείας στον Ασπρόπυργο ενώ το άλλο κατευθυνόταν προς Ηγουμενίτσα με προορισμό την Ιταλία. Σε έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στην αποθήκη βρέθηκαν 120 κιλά πάνω στο φορτηγό ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των ναρκωτικών που βρέθηκε στο άλλο φορτηγό που πήγαινε προς Ηγουμενίτσα.
Ο Φράνκο Αλφόνσο, ο Ελληνας τραγουδιστής-ηθοποιός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με δύο κιλά κόκα στην Καραϊβική. Βρισκόταν περίπου έναν μήνα κλεισμένος σε κελί, κατηγορούμενος για εμπορία κοκαΐνης και είχε δώσει πολύ μεγάλη μάχη για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Και τελικά, τα είχε καταφέρει, τότε.
πηγη: