Περιζήτητοι Λέτο και Καπίνο


 
 Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρόμα, για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Καπίνο βρίσκεται στο... ραντάρ της Αρσεναλ.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Ρόμα για το Λέτο, στην Ιταλία αναφέρουν πως...... ο άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Λουίς Ενρίκε και οι ρωμαίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, πρέπει να πρέπει να επισημάνουμε πως από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκόψει κάθε τέτοια πιθανότητα, τονίζοντας πως ο παίκτης θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, προκειμένου να οδηγήσει τους πράσινους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά στον Στέφανο Καπίνο, η Daily Mail είναι αυτή που στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως η Αρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. "Ο ταλαντούχος έλληνας γκολκίπερ, Καπίνο βρίσκεται στο ραντάρ του Βενγκέρ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι άγγλοι τονίζουν πως ο αλσατός τεχνικός των κανονιέρηδων έχει δει τον Καπίνο να αγωνίζεται και τον έχει ξεχωρίσει. Στο ρεπορτάζ, πάντως, δεν ξεκαθαρίζεται αν η Αρσεναλ πρόκειται να καταθέσει κάποια πρόταση μέσα στον Ιανουάριο ή αν σκέφτεται να κάνει την κίνησή της το προσεχές καλοκαίρι.