Προετοιμασίες για την Eurovision

Η Ελλάδα θα είναι και φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι συζητήσεις με τις δισκογραφικές εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει, τα πρώτα ονόματα ...
στα πηγαδάκια πάνε και έρχονται και η δημόσια τηλεόραση, αποφάσισε τελικώς και επίσημα να δώσει και φέτος το παρόν στο μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός, σε μια χρονιά που αλήθεια είναι δύσκολη για τη χώρα. Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που έγιναν στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπο μέσω της αναπληρώτριας δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ κας Αρετής Καλεσάκη.

«Στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος, σεβόμενοι την επιθυμία των ανθρώπων που θέλουν την Eurovision» λέει στην εφημερίδα η κα Καλεσάκη.

Αλλαγές προβλέπουν τα σχέδια για φέτος ίσως στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού και ερμηνευτή που θα εκπροσωπήσει με τα ελληνικά χρώματα τη χώρα μας. Το γεγονός είναι ότι απόφαση των ιθυνόντων είναι φέτος το κόστος για την ΕΡΤ και κατά συνέπεια για τον Ελληνικό λαό να είναι έως και μηδενικό -εάν αυτό είναι εφικτό- ανεξαρτήτως βεβαίως των δικαιωμάτων για την προβολή που ούτως ή αλλιώς θα πρέπει να καταβληθούν από τη στιγμή που δίνουμε το παρόν, κάτι που κάνουν όλες οι χώρες που «μπαίνουν στο παιχνίδι».

Κόντρα λοιπόν σε όσους θέλησαν να μας στερήσουν την υπερηφάνεια -ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ελληνικής συμμετοχής -η χώρα μας συνεχίζει να δίνει το παρόν και φέτος στη μεγάλη αυτή βραδιά, και σύμφωνα με τη άποψη του Greek Eurovision Fan Club η ΕΡΤ και οι υπεύθυνοί της αποφάσισαν και φέτος το σωστό.

Το Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού «The Greek Eurovision fanclub» δήλωσε ότι θα είναι και φέτος μαζί τους, όπως και τόσα χρόνια σε ό,τι χρειαστούν. «Να κουνήσουμε και φέτος τις Ελληνικές σημαίες. Ότι και να γίνεται θα έχουμε το κεφάλι ψηλά» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του σωματείου.
πηγη: