Εξιχνιάστηκε η δολοφονία οδηγού ταξί που έγινε τον Ιούλιο

Δυο 20χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, και ακόμη ένα άγνωστο άτομο είναι σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής οι δράστες οδηγού ταξί, συνταξιούχου αστυνομικού, που έγινε στις 3 Ιουλίου 2011 στη διασταύρωση των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη.

  Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι δράστες ...
τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης φεύγοντας από το Γκάζι όπου διασκέδαζαν σταμάτησαν το ταξί που οδηγούσε το θύμα και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στον περιφερειακό της Κυψέλης.

Οταν έφθασαν στη διασταύρωση των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη, του επιτέθηκαν προκειμένου να τον ληστέψουν και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, ένα κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ένας από τους Γεωργιανούς εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, όπου, κατά τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.