Υπολογίζει σε Φουστέρ για το ντέρμπι ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση τον Νταβίδ Φουστέρ να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και να ακολουθεί κανονικά την σημερινή (11/11) προπόνηση της ομάδας.

Ο Φουστέρ δεν συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω ...
ενός τραυματισμού στο ματς με την ΑΕΚ στις 15 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.
 
Ο Ισπανός επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον θα έχει την δυνατότητα να ενισχύσει τους "ερυθρόλευκους" στο ντέρμπι μιας και ο Βαλβέρδε τον περιμένει πως και πως.

Αντίθετα, ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε θεραπεία όπως και ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις υποχρεώσεις του στην εθνική Αλγερίας.

Αναλυτικό δελτίο Τύπου: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Φουστέρ, ενώ ο Τζιμπούρ που επέστρεψε από την Αλγερία ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φέισα. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Στο μεταξύ, ο Νταβίδ Φουστέρ, διαψεύδει τα δημοσιεύματα του Τουρκικού Τύπου που φιλοξενούσαν δηλώσεις του για τον Άλμπερτ Ριέρα, ενώ συνωστισμός επικράτησε στα εκδοτήρια του "Γ.Καραϊσκάκής" για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγη: