ΑΕΚ και ιστορίες για… Αγρίνιο!

Με ένα κοκτέιλ συναισθημάτων (από εκείνα που μόνο αυτή ξέρει να φτιάχνει) πάει η ΑΕΚ στο πιο δύσκολο παιχνίδι του τελευταίου μήνα.

Την ώρα, λοιπόν, που η αγωνία για τον επενδυτή συνεχίζεται και ο Γκέντσογλου επιβεβαίωσε τις… ιστορίες για αγρίους που έλεγε η ΠΑΕ όταν απέδιδε στον Τύπο τα περί προσφυγών, η ομάδα πάει στο Αγρίνιο για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η μυστικότητα με την...
οποία εξ αρχής περιέβαλε η διοίκηση το θέμα των επαφών με επενδυτές διατηρήθηκε και μετά την επιστροφή του Σταύρου Αδαμίδη από το εξωτερικό.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που καμία απ’ αυτές (είτε με τους ενδιαφερόμενους από το Κατάρ, είτε από τη Σαουδική Αραβία, είτε από οπουδήποτε αλλού) δεν είναι σε φάση που να επιτρέπει αισιοδοξία ή προσδοκία για εξελίξεις, η ΠΑΕ εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Αυτούς που αποδείχθηκε πόσο καλά θα είχε κάνει να διατηρήσει και στο θέμα των (πιθανών) προσφυγών. Δεν πέρασε, λοιπόν, ούτε εβδομάδα από την  ανακοίνωση που απέδιδε σε «προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΑΕΚ» τα δημοσιεύματα περί σκέψεων παικτών να αντιδράσουν κάποια στιγμή για τα οφειλόμενα και ο Σάββας Γκέντσογλου αφαίρεσε ακόμα περισσότερη αξιοπιστία από την ΠΑΕ (μετά και την ιστορία με τις δηλώσεις Βάργκας).

Και μέσα σ’ όλα αυτά, η ομάδα πάει στο Αγρίνιο! Και δεν πάει… για να πάει, αλλά για να φύγει ακόμα και πρωτοπόρος στη βαθμολογία! Με παιχνίδια περισσότερα (αλλά και εύκολα στη συνέχεια του προγράμματος) η ΑΕΚ πάει στο πιο κρίσιμο ματς του τελευταίου μήνα και σ’ εκείνο που θα δείξει πολλά για το αν (και πόσο) μπορεί να έχει απαιτήσεις κορυφής.

Λόγω των απουσιών που θα έχει λοιπόν -είτε εξαιτίας τραυματισμών (Καφές), είτε εξαιτίας απροόπτων (Γκέντσογλου), είτε εξαιτίας κούρασης (ο Δέλλας έχει παίξει δυο ματς σε τέσσερις μέρες), ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να την παρατάξει με αλλαγές. Έτσι, όπως φάνηκε στην τελευταία δοκιμή του, ο Κάλα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα (πιθανότατα αντί του «Κολοσσού»), ενώ η μετατόπιση του Κάρλος στη θέση του Καφέ, θα κάνει ξανά βασικό και τον Μπέλεκ.

Το 4-2-3-1, λοιπόν, του Κωστένογλου θα έχει τον Αραμπατζή στο τέρμα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά και Κοντοέ στην άμυνα. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Μάκος-Βάργκας, σε ρόλο επιτελικού ο Κάρλος, στα άκρα οι Λεονάρντο-Μπέλεκ και προωθημένος ξανά ο Λυμπερόπουλος. Στην αποστολή, δε -όπου συμμετέχει για δεύτερη σερί εβδομάδα ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας (την προηγούμενη φορά «κόπηκε» τη μέρα του αγώνα) συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.
πηγη: