Ειδικές τιμές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες

Με τιμές εισιτηρίων 5-10 ευρώ το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «ανοίγει» όλες τις παραγωγές του στους νέους έως 25 ετών, σε ανέργους, αλλά και σε άτομα με ειδικές ανάγκες με γνώμονα ότι ...«κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από το αγαθό του πολιτισμού ιδιαίτερα στην οικονομική κρίση».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής, οι προσφορές αυτές θα ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2012 και αφορούν όλες τις παραγωγές του, με εξαίρεση την όπερα. Παράλληλα, ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρξουν για άτομα τρίτης ηλικίας και πολύτεκνους με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 8-15 ευρώ.

«Το Μέγαρο Μουσικής "ανοίγεται" στον κόσμο με διεθνείς συνεργασίες, φιλοξενώντας καλλιτεχνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας προωθώντας συγχρόνως την ελληνική πολιτιστική δημιουργία εδώ και στο εξωτερικό» αναφέρει ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Ιωάννης Μάνος.

«Παράλληλα-συνεχίζει ο ίδιος-"ανοίγεται" στην πόλη και την κοινωνία όπου πέρα από πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκτός Μεγάρου, καθιερώνονται ειδικές τιμές για τους νέους έως 25 ετών, για τους ανέργους, για την τρίτη ηλικία, τους ανθρώπους με ειδικές΄ς ανάγκες και τους πολύτεκνους, ώστε να είναι δυνατόν να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις του Μεγάρου όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τις σημερινές δυσκολίες»