Τώρα κάνουν διαρρήξεις και σε παιδικούς σταθμούς...

Μερικά μολύβια, μπογιές και κόλλες τα οποία χρησιμοποιούν τα παιδάκια που φυλάσσονται στον Παιδικό Σταθμό της Κρεμαστής στη Ρόδο, ήταν η λεία των άγνωστων εισβολέων που διέρρηξαν μια μπαλκονόπορτα στο πίσω μέρος του κτιρίου αναζητώντας χρήματα!
       
Επειδή δεν βρήκαν ό,τι περίμεναν, ...
οι άγνωστοι έκαναν άνω - κάτω τον σταθμό και, εκτός από τα υλικά ζωγραφικής, άρπαξαν τα μαξιλαράκια στα οποία κάθονται οι λιλιπούτειοι μαθητές και μια συσκευή DVD με το οποίο έβλεπαν κινούμενα σχέδια και παραμύθια. Προσπάθησαν, ακόμη, να πάρουν και την μεγάλη τηλεόραση του σταθμού, αλλά τους φάνηκε ασήκωτη και την άφησαν!
  
Άλλοι διαρρήκτες, που εισέβαλαν στο δημοτικό σχολείο Ατσιπάδων και το Λαογραφικό Μουσείο στις Λούρες Ηρακλείου, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές. Οι άγνωστοι βάνδαλοι ξήλωσαν τα σώματα του καλοριφέρ, έσπασαν τους υπολογιστές του σχολείου, έσκισαν το έντυπο υλικό της βιβλιοθήκης και έβαψαν με μπογιές τους τοίχους του σχολείου. Στη συνέχεια, διέρρηξαν το Λαογραφικό Μουσείο και, αφού έσπασαν πόρτες και παράθυρα, ξήλωσαν τους νιπτήρες από τις τουαλέτες τους οποίους πήραν μαζί τους.