Μαρία Μπεκατώρου: Τα κιλά που έχασε και το μωρό που θέλει

Στο «Πρωινό mou» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο «Junior Master Chef», για τα κιλά που έχασε και το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί.

Μιλώντας για την εμπειρία που αποκόμισε από το «Junior Master Chef» η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: ...
«Περάσαμε πολύ όμορφα. Τα παιδιά μαγείρευαν πολύ ωραία. Ήξεραν και συνταγές gourmet και μαγειρικούς όρους που ούτε εγώ δεν ήξερα».

Για την πρεμιέρα η Μαρία δεν έκρυψε την αγωνία της: «Έχω αγωνία να δω πώς βγήκε όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε. Να δω αν θα αρέσει στον κόσμο και ακόμη δεν πιστεύω ότι θα κάτσω στην τηλεόραση και θα με δω παρουσιάστρια του Mega… Είμαι περήφανη με αυτό που κατάφερα. Δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, αλλά είμαι ευτυχισμένη. Πέρασα ένα καλοκαίρι με πολύ σημαντικούς επαγγελματίες και αυτό για 'μένα είναι εμπειρία ζωής...».

Όσο για τα κιλά που έχασε, δήλωσε: «Έτρεχα πολύ με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όταν είχε ξεκινήσει το “Just the 2 of us” με τις πρόβες δεν καθόμουν καθόλου και τότε έχασα κάποια κιλά. Παλαιοτέρα δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω και ήμουν όλο σπίτι-δουλειά. Όταν άλλαξε το πρόγραμμά μου, άλλαξε και ο μεταβολισμός μου. Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν το καταλαβαίνεις, αλλά τώρα που βλέπω παλαιότερα βίντεο λέω ότι πράγματι είχα παραπάνω βάρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού είπε: «Αυτό έχω στο μυαλό μου. Προτεραιότητά μου είναι να κάνω ένα παιδί. Είμαστε 12 χρόνια ζευγάρι και τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ένα παιδί».
πηγη: