Ξαφνικό πρόβλημα με Ιμπαγάσα

Η ατυχία και οι τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι το νέο θύμα της κατάρας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε θεραπεία, έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, όμως κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις στο ...
δεξιό τετρακέφαλο.
Όπως ήταν λογικό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανησύχησαν ενόψει και του ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο και ο έμπειρος άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει ένα μικρό αιμάτωμα και έτσι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει και το κατά πόσο θα υποχωρήσουν οι πόνοι και ενοχλήσεις, όμως οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, τονίζουν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Από την άλλη, ο Μοδέστο και ο Αμπντούν επέστρεψαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και τέθηκαν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ο Τζιμπούρ έκανε έντονο ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Όσο για τον άτυχο Φέισα, έκανε θεραπεία, ατομικό στο γυμναστήριο και τρέξιμο.

Στου Ρέντη αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα ο Ζαν Μακούν, καθώς επέστρεψε από το Καμερούν μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδας της χώρας του και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Από την Τετάρτη (17:00), ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του, αφού επιστρέφουν οι διεθνείς και η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι μπαίνει στη τελική ευθεία.
Πηγη: