"Bisexual η Demi Moore. Ο γάμος με τον Ashton Kutcher ήταν ανοιχτός"

Πολύ το παρασκήνιο και πολλά τα "πουλάκια" που έχουν αρχίσει και ανοίγουν το στόμα τους σχετικά με το γάμο Kutcher-Moore.

Με την επίσημη ανακοίνωση της λήξης του γάμου από το διάσημο ζευγάρι άρχισαν να βγαίνουν πολλά μυστικά στο φως όπως για τις σεξουαλικές του επιλογές.

Σύμφωνα με ...
την εφημερίδα Star άνθρωπος του περιβάλλοντος των δύο πρώην συζύγων δήλωσε πως ο γάμος ήταν ανοιχτός και ότι η Demi Moore είναι αμφισεξουαλική.

"Η Demi έλκεται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες έτσι δεν ένιωθε να παίρνει τα πάντα από τον Ashton", είπε : Όλοι στο Χόλιγουντ γνωρίζουν τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους αποφεύγοντας να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Δεν είχε πρόβλημα που ο Ashton φλέρταρε με άλλες γυναίκες ή ακόμα προχωρούσε και σε σχέση μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσαν όλο το διάστημα. Σέβονταν ο ένας τον άλλο", συμπλήρωσε.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος τα πράγματα άλλαξαν όταν οι παράλληλες σχέσεις του Kutcher είδαν το φως της δημοσιότητας και άρχισε να χαλάει όλο αυτό που είχαν χτίσει.

Μια άλλη πηγή, αυτή τη φορά με ονοματεπώνυμο, έρχεται να επιβεβαιώσει τα προηγούμενα στην εκπομπή του Piers Morgan στο CNN.

"Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο πως οι δυο τους είχαν ένα είδος ανοιχτού γάμου. Πιθανόν να πέρασαν όμορφες στιγμές με άλλες γυναίκες. Είναι γνωστό πως συχνά είχαν και τρίτο παρτενέρ όταν έκαναν σεξ", είπε η κωμικός Chelsea Handler.

Το ίδιο είχε πει και η πρώτη "απιστία" του Kutcher η οποία το 2010 δήλωσε δημόσια πως το λαμπερό ζευγάρι είχε ανοιχτό γάμο. Σε εκείνη ο ηθοποιός φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε πως συχνά έκανε σεξ με τη Moore και άλλη μια -όχι συγκεκριμένη- γυναίκα.

Παρά το χωρισμό τους οι δύο επικοινωνούν μέσω Twitter ενώ η Moore δεν έχει αλλάξει όνομα στο λογαριασμό της.
πηγη: