Cinderella Idol: Eφηβεία μες στο glamour και τις νότες - ΒΙΝΤΕΟ



Η κλασική ιστορία φοράει τα μουσικά της και Μία Σύγχρονη Σταχτοπούτα βρίσκει το δίκιο της τραγουδιστά.
Μια Φορά και Ένα Τραγούδι υπήρχε ένα δοκιμασμένο concept από τα παλιά που απλά δεν μπορεί να ...
αποτύχει, που δεν γίνεται να μην ρουφήξει το ενδιαφέρον του κοριτσόκοσμου. Light entertainment; Κάθε τι έχει τη θέση του και δικαιούται το κομμάτι του από την κινηματογραφική πίτα. Πολύ απλά, για ταινίες όπως αυτές θα σας ευγνωμονεί ο κολλητός σας με τα δίδυμα (μικρά, προεφηβικά και εφηβικά!) κοριτσόπουλα.

Η Lucy Hale (Pretty Little Liars) είναι η πιο τελευταία στη λίστα «η μητριά μου και η ετεροθαλή αδελφή μου κάνουν τη ζωή δύσκολη». Και μπορεί να αντέχει τα πάνδεινα (λέμε τώρα…), όμως όταν θα την αναγκάσουν να τραγουδήσει κάποια κομμάτια ώστε η ατάλαντη αδελφή της (Missy Pyle) να εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, κερδίζοντας στην πορεία και το αγόρι που την ενδιαφέρει (βλέπε Freddie Stroma του Harry Potter!), θα πει «ως εδώ». Φυσικά με την κιθάρα στο χέρι, ενώ η κάμερα κάνει κοντινό στο «μελωδικό» της πρόσωπο και σε όλο το λαμπερό περιβάλλον της. It’a an easy, light story but some kids have to see it…
Extras (DVD): Πολλά για την Σταχτοπούτα, του Πρίγκιπα της, τις χορογραφίες και τα τραγούδια. Θυμηθείτε, αυτά τα κορίτσια (σας) θα σας λατρέψουν!
Πηγη: