Διαψεύδει η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας ότι ο «Μίδας» Αμπντουλαζίζ ενδιαφέρεται για παναθηναϊκό

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας με δελτίο Τύπου διαψεύδει πως ο «Μίδας» Αμπντουλαζίζ, φίλος του Πρίγκιπα Σουλτάν, σκοπεύει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα με επίσημο ...
δελτίο Τύπου αναφέρει πως ο Αμπντουλαζίζ δεν έχει καμία σχέση με τα σχέδια του πρίγκιπα Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό, όμως επιβεβαιώνει πως υπάρχει ο Σαουδάραβας που ενδιαφέρεται για το Τριφύλλι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επίσημο έγγραφο αναφέρει πως ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
«Royal Embassy of Saudi Arabia Athens
Λόγω της εκτεταμένης αναφοράς που γίνεται το τελευταίο διάστημα από τα διάφορα ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή της Αυτού Μεγαλειότητας Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ στην αγορά ποσοστών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουραχμάν (Αλ Σαούντ) η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα υποχρεούται να διευκρινίσει στα διάφορα ΜΜΕ πως η πληροφορία αυτή στερείται παντελούς αλήθειας καθότι δεν υπάρχει από την πλευρά του Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ κανένα ενδιαφέρον για επένδυση σε καμιά αθλητική δραστηριότητα εντός ή εκτός Σαουδικής Αραβίας.
Κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα αυτό, ελπίζοντας πως θα προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας».
Πηγή: