Εξαλλοι με Αστυνομία και ΕΠΟ

Η εκδίκαση θα γίνει την Τετάρτη 2/11 και αν στον Ολυμπιακό επιβληθεί ποινή τιμωρίας της έδρας, θα την εκτίσει στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, αν αυτή ανακοινωθεί μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα...
αγωνιστούν χωρίς κόσμο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου αναφέρει: "Περί τις 6 το απόγευμα 150 οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν αλλά αυτοί ανασυντάχθηκαν και τους επιτέθηκαν ξανά. Λίγο αργότερα 40-50 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήδηξαν από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και ενώθηκαν με άλλους 50 φιλάθλους και ακολούθως επιτέθηκαν βιαίως σε αστυνομικούς και σε security στην πύλη της θύρας 1 επιχειρώντας να μπουν χωρίς εισιτήρια. Επίσης, άλλα 20 άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού, υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια".

Στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις, που εσκεμμένα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ισχυρίζονται ότι περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά απωθήθηκαν επιτυχώς από τις αστυνομικές δυνάμεις, κάτι που είναι συνηθισμένο φαινόμενο και στο Καραϊσκάκη. Επίσης επικαλούνται το βίντεο του αγώνα, αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου, που έκαναν λόγο για υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ; ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ - LIKE