Βλέπουν μαφία ποδοσφαίρου

Περίεργη τροπή παίρνει η ένοπλη συμπλοκή κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην Καλλιθέα. Οι δύο Έλληνες, που βρίσκονταν μαζί με τον Γεωργιανό που οπλοφορούσε, φέρεται να έχουν σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ετοίμαζαν ληστεία στα ΕΛΤΑ

Τυχόν σχέσεις των τριών ανδρών που πρωταγωνίστησαν στο πρωινό επεισόδιο στην Καλλιθέα, με τη "μαφία του ποδοσφαίρου" διερευνά η Ασφάλεια.
Κι αυτό διότι ο ένας εκ των τριών πρωταγωνιστών φέρεται να είναι ...
μεγαλοπαράγοντας ποσοσφαιρικών σωματείων της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Πρόκειται για 47χρονο ορθοπεδικό, ιδιαιτέρως γνωστή φυσιογνωμία των γηπέδων της Αχαΐας, ο οποίος προσήχθη από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Υποστήριξε ότι είχε προκαθορισμένη συνάντηση στο σημείο με τον έτερο  από τους προσαχθέντες, ιδιώτη, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.
Και αυτός φέρεται να σχετίζεται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, δίχως ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πλήρως η ακριβής δραστηριότητά του.
Οι δύο άνδρες που κρατούνται στην Ασφάλεια βρίσκονταν μαζί με 34χρονο Γεωργιανό. Ο τελευταίος στη θέα των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που επιχείρησαν να τους ελέγξουν αποπειράθηκε να τραβήξει πιστόλι, με συνέπεια να δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών και να τραυματιστεί.
Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 34χρονου διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο από γυναίκα αστυνομικό στην Καισαριανή.
Αντίθετα με τις αρχικές πληροφορίες, απομακρύνεται το ενδεχόμενο οι τρεις άνδρες να σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ της Καλλιθέας. Εξακολουθούν ωστόσο να ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.