Πέταξαν χαρτί υγείας στην πίστα με την Άννα Βίσση

Πέταξαν χαρτί υγείας στην πίστα με την Άννα Βίσση


Έχουμε ακούσει να «ραίνουν» τον καλλιτέχνη με γαρύφαλλα, πανέρια, ακόμα και μπουκάλια, αλλά με… κ*λόχαρτα πρώτη φορά!
Την «τιμή» έκανε στην Άννα Βίσση ένας από τους πελάτες του μαγαζιού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εκεί που τραγουδούσε αμέριμνη η καλλιτέχνιδα …
σβουντ!- προσγειώνεται το ρολό στην μούρη της. Τέτοιο εκνευρισμό δεν πρέπει να έχει νιώσει ξανά στα 20βάλε χρόνια καριέρας της.
Ποιος είδε την Άννα και δεν την φοβήθηκε; «Ποιος μαλ*κας το πέταξε αυτό;», ρώτησε χωρίς ίχνος χιούμορ. «Δημοκρατία δεν έχουμε; Αν έχει θάρρος να έρθει να το πει», πρόσθεσε όλο τσαμπουκά.
Τότε ο «δράστης», που είχε πεθάνει στα γέλια, σηκώνεται, ανεβαίνει στην σκηνή και της λέει κάτι στο αυτί. «Εσύ το έκανες;», τον ρωτάει και συμπληρώνει μόνη της «Πες στο κοινό πόσο μαλ*κας είσαι»!
«Είμαι, είμαι», έλεγε αυτός χωρίς να σταματήσει να γελάει και κατέβηκε από την σκηνή.
Η Άννα όμως ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό… «Ένα χειροκρότημα για τον μαλ*κα», είπε (ποικιλία στο λεξιλόγιο) και το κοινό αμήχανο άρχισε να χειροκροτάει. -Ήταν βλέπετε και στα ντουζένια της, δεν τους έπαιρνε να της χαλάσουν χατήρι.- «Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ διασκεδάζω που είμαι εδώ πάνω. Εσείς δεν διασκεδάζετε;», συνέχισε.
Το κοινό είχε πραγματικά παγώσει από την συμπεριφορά της τραγουδίστριας,  αφού, όπως μας περιέγραψε αναγνώστης του star.gr που βρισκόταν στο μαγαζί (τα στοιχεία του οποίου είναι διαθέσιμα), όλοι περίμεναν την cool Άννα να αντιδράσει με περισσότερο χιούμορ.
Όπως φαίνεται πάντως, δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη, αλλά μάλλον προσχεδιασμένη κίνηση… Δεν βρίσκεις και κάθε μέρα ένα κ*λόχαρτο πάνω στο τραπέζι σου! Προφανώς και το είχε μαζί του.
Αχ Άννα, αχ!
πηγή:  www.star.gr