Δακρυγόνα και συγκρούσεις

Σοβαρά επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου έξω από το ΟΑΚΑ για τον Α. Γρηγορόπουλο. Συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ και βροχή δακρυγόνων. Διεκόπη για 10 λεπτά ο αγώνας καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική

Μια πρώτη γεύση για το κλίμα των ημερών δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το ΟΑΚΑ όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στο χώρο γύρω από το στάδιο όπου γινόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΠΑΟ και Πανσεραϊκού.
Μεγάλη ομάδα ατόμων που ...
βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ.Οι συγκεντρωμένοι - πάνω από 200- σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ που φώναζαν συνθήματα για τον Α.Γρηγορόπουλο άρχισαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, που προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
Σε λίγα λεπτά η ατμόσφαιρα γύρω και μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν αποπνικτική και αποφασίσθηκε να διακοπεί ο αγώνας για 10 λεπτά, καθώς τα χημικά προκαλούσαν έντονο αναπνευστικό πρόβλημα σε φιλάθλους και παίκτες.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατάφεραν να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους οι οποίοι κατέφυγαν στις ανοικτές θύρες του σταδίου και προχώρησαν στις κερκίδες.
Τα επεισόδια έληξαν εκεί και δεν υπήρξε συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.