Μπήκαν στον υπολογιστή της

http://static3.news247.gr/kosmos/zoi/article694460.ece/ALTERNATES/w620/kesha.jpg 


Πρόσβαση στον υπολογιστή της Lady Gaga, και άλλων διάσημων καλλιτεχνών απέκτησε ζευγάρι από τη Γερμανία. Ερωτικό βίντεο έκλεψαν από την Kesha. Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψή τους
 Ένα ζευγάρι Γερμανών Χάκερς απέκτησαν πρόσβαση στον υπολογιστή της Lady Gaga, καθώς και τουλάχιστον άλλων 50 διάσημων τραγουδιστών όπως η Kesha σε μια προσπάθεια μα κλέψουν ακυκλοφόρητα τραγούδια και προσωπικές φωτογραφίες.
Πρόκειται για έναν 17χρονο από το Ντούισμπουργκ και μια  ...
23χρονη  από την κοντινή πόλη της Βέσελ οι οποίοι με την βοήθεια ενός Δούρειου Ίππου- Trojan- τρύπωναν στους υπολογιστές των διάσημων τραγουδιστών κλέβοντας εκατοντάδες έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων  μουσικής, στοιχεία πιστωτικών καρτών, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την εισαγγελία προσπάθησαν να εκβιάσουν την 24χρονη Kesha καθώς είχαν στην κατοχή τους υλικό στο οποίο ήταν γυμνή και έκανε σεξ.
Το δίδυμο πιάστηκε στα πράσα όταν βρέθηκε να καυχιέται σε φόρουμ του διαδικτύου ότι κατάφερε να παρεισφρήσει στους υπολογιστές των τραγουδιστών.
Ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία ο κύριος στόχος τους ήταν το ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό της Gaga το οποίο σκόπευαν να το πουλήσουν σε υψηλές τιμές στο διαδίκτυο.
Από την πλευρά του ο Σβέν Κίλτχαο, διευθυντής της Universal Music δήλωσε σε τοπική εφημερίδα "Είναι πραγματικά ντροπή. Δεν μπορεί κανείς να αισθάνεται ασφαλής οπουδήποτε. "