Στο αυτόφωρο τρεις οπαδοί του ΠΑΟ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd15/imgv3b_urztUFxt7l.jpg 
Αποφασισμένοι για να σπείρουν την καταστροφή ήταν οι 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησαν χθες το βράδυ από το Περιστέρι για τη Ν. Φιλαδέλφεια, με σκοπό να συγκρουστούν με οπαδούς της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» χούλιγκαν έφυγαν από το γήπεδο του Περιστερίου μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας τους με 150 δίκυκλα. Η Αστυνομία πρόλαβε και απέτρεψε τη συνάντηση των οπαδών, αφού οι Δυνάμεις των ΜΑΤ ...«μπλόκαραν» τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, μικροσυμπλοκές και καταδίωξη, κατά την οποία οι χούλιγκαν εγκατέλειψαν 22 μοτοποδήλατα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 43 προσαγωγές νεαρών, συλλαμβάνοντας τελικά τους τρεις. Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν πιστόλια φωτοβολίδων, ενώ ο τελευταίος είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι επεισόδια δημιουργήθηκαν και πριν τον αγώνα Ατρομήτου-Παναθηναϊκού, όπου οπαδοί του ΠΑΟ προξένησαν φθορές σε καφετέρια και σε άλλα καταστήματα, γύρω από παλιό σύνδεσμο του Ολυμπιακού. Μετά την «επέλαση» οι νεαροί απομακρύνθηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.