Η οικογενειακή κατάσταση των νέων δημάρχων


Γιατί πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα


Πρόκειται για τους δημάρχους των τεσσάρων μεγάλων δήμων της...
χώρας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε καλά είναι η οικογενειακή τους κατάσταση. Ας ρίξουμε μια ματιά στη ζωή των Καμίνη, Μιχαλολιάκου, Μπουτάρη και Δημαρά.


Ο νέος δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Αδαμαντία Αναγνώστου, η οποία είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, ηλικίας 4,5 ετών και 5 μηνών.


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιά, είναι 33 χρόνια παντρεμένος με την Κατερίνα Τζάνου. Καρπός του έρωτα τους είναι μια κόρη, η οποία μάλιστα τους έχει χαρίσει και δυο εγγόνια.


Ο… εναλλακτικός Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος της συμπρωτεύουσας είναι χρόνια μαζί με την Αθηνά Μιχαήλ. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν, χωρίς όμως να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους. Έχουν τρία παιδιά και έξι εγγόνια.


Τέλος, ο Γιάννης Δημαράς, δήμαρχος Πάτρας και «αντάρτης» της πράσινης παράταξης έχει σχέση εδώ και 40 χρόνια με μια Ιταλίδα καθηγήτρια, την Μαριλένα Πεζερίκο.


newsbeast