Ο Λαζόπουλος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του Alpha;


Ο Λαζόπουλος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του Alpha;

Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να δήλωνε ότι θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά και θα πάει να μείνει μόνιμα στην Πάρο, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι.

Ο άνκορμαν, που καθηλώνει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού κάθε Τρίτη, δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει έτσι απλά από την tv και από ότι φαίνεται θα αναλάβει νέο ρόλο στον Alpha, που δεν είναι άλλος από ...
την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!

Ω, ναι μετά την καυστική κριτική που ασκούσε μέχρι σήμερα ο κ. Λαζόπουλος στην επικαιρότητα, τώρα αποφάσισε να την παρουσιάζει, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά   για το real.gr.

Την πρόταση έκανε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος στους Γερμανούς, λίγο αφότου είχε εκφράσει την απογοήτευση του για τα προγράμματα  που προβάλλει φέτος ο σταθμός (τύπου Big Brother). Και φυσικά οι Γερμανοί δεν θα μπορούσαν να του πουν «όχι», αφού τον θεωρούν «δυνατό χαρτί». Άλλωστε, είναι ο μόνος που φέρνει τόσο μεγάλα νούμερα στο κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδήσεις θα ξεκινούν στις 20:00, αντί για 19:00 που είναι σήμερα, και θα κρατούν μιάμιση ώρα, αντί για μία που κρατούν στα άλλα κανάλια.

Το οριστικό «ΟΚ» δεν έχει ακόμα ειπωθεί, αλλά μάλλον δεν θα χαλάσουν χατίρι στον Λάκη.

Ο παρουσιαστής ετοιμάζει και «Δέκα Μικρούς Μήτσους» με τους παλιούς, αλλά και νέους χαρακτήρες. Τα επεισόδια θα προβάλλονται στην θέση του «Τσαντιριού», δηλαδή μια φορά την εβδομάδα.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του σταθμού δέχτηκαν την πρόταση του κ. Λαζόπουλου να κάνει μια ελληνική παραγωγή, ώστε να υπάρχει στο κανάλι ελληνικό σήριαλ, ενώ του πρότειναν την επέκταση της συνεργασίας του σε όλα τα δίκτυα του RTL!