Μαρία Σολωμού sexy ηθοποιός : Δεν ξέρω αν χορταίνεται το σεξ .


Oι γυναίκες είμαστε πολύ σκύλες μεταξύ μας. Μου έχουν «πέσει» κατά καιρούς άτομα και των δύο φύλων. «Ναι, έχω δοκιμάσει ναρκωτικά», εξομολογείται η Μαρία Σολωμού και για ακόμα μία φορά σοκάρει με συνέντευξή της.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει μείνει 9 μήνες χωρίς να κάνει σεξ και μιλά για τον γάμο, τα οικονομικά της και το δημοσίευμα που την έχει εξοργίσει περισσότερο.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town», η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει μερικές ακόμα από τις άγνωστες πτυχές της.  Αναφερόμενη στα ....
..ναρκωτικά, παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει και καταλήγει: «δεν μ’ άρεσαν και δεν φτούρησε. Τα δοκίμασα, εντάξει, ήταν μια φάση της ζωής, τέλος».

Στο σεξ, πάντως, εμφανίζεται... εγκρατής. «Δεν ξέρω αν χορταίνεται το σεξ. Έχω ζήσει ακόμη και εννιά μήνες χωρίς σεξ, μία άλλη περίοδο για έξι μήνες και μία άλλη για τρεις. Για να κάνω έρωτα ξεκινάει από το πώς νιώθω, αρχίζει συναισθηματικά και εγκεφαλικά», σημειώνει.

«Έχω κάνει και θα μπορούσα να κάνω τα πάντα, αλλά όχι το να παντρευτώ», προσθέτει η σέξι ηθοποιός, λες κι ο γάμος είναι κανένα extreme sport!
Άραγε αυτά τα ξέρει ο καλός της, Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο την βλέπουμε να φιλιέται και να αγκαλιάζεται στις σελίδες των περιοδικών;

Η Μαρία, πάντως, έχει σουξέ, αφού στην ίδια συνέντευξη λέει ότι της την έχουν «πέσει» κατά καιρούς άτομα και των δύο φύλων, ακόμα και ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα, δεν παραλείπει να επισημάνει και το ισχυρό ατού των γυναικών! «Είναι πολύ ισχυρό να σου πει "είσαι θεά" μια γυναίκα παρά ένας άντρας, γιατί οι γυναίκες είμαστε πολύ σκύλες μεταξύ μας».

Και μπορεί τα ερωτικά ενσταντανέ με τον καλό της στα περιοδικά να μην την ενοχλούν, ωστόσο, έχει υπάρξει δημοσίευμα που την εξόργισε. Το εν λόγω άρθρο έλεγε ότι η Μαρία δεν παντρεύεται για να μην χάσει τη σύνταξη του δικαστή πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. «Είναι ανεπίτρεπτο, ένας άνθρωπος ο οποίος λέγεται δημοσιογράφος και κάνει έρευνα για ένα ζήτημα, να μη διασταυρώνει κάτι για το οποίο γράφει, ακόμη και με εμένα που με αφορά. Με στεναχώρησε πολύ αυτή η ιστορία και με τσάντισε», εξομολογείται.

Πηγή :
http://www.star.gr