Μέχρι που θα έφτανες για ένα ραντεβού ???

Ποιος ενδιαφέρεται και... τολμάει;

Είδαν κι απόειδαν δύο νεαρές αδελφές από την Κίνα – εξπέρ στις πολεμικές τέχνες – και αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό, με έπαθλο τις ίδιες.

Η 22χρονη Ξιάο Λιν και η 21χρονη αδελφή τους Γιν, πήγαν ...ακόμα και σε γραφείο συνοικεσίων για να βρουν τον κατάλληλο άντρα.
Δεν ζητούσαν ούτε κάποιον εξαιρετικά πλούσιο, ούτε κάποιον εξαιρετικά ρομαντικό, αλλά κάποιον που θα μπορούσε να τις νικήσει στο κουνγκ φου.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν βρει κανέναν πιο δυνατό από εκείνες...
Έτσι θα διοργανώσουν έναν τριήμερο διαγωνισμό, που θα περιλαμβάνει τοξοβολία, μεταφορά φορτίων και τελικά, μονομαχία με τις δύο νεαρές κοπέλες.
Σημειώνεται, ότι και οι δύο κρατούν κρυμμένα με μάσκα, τα πρόσωπά τους.

Όποιοι καταφέρουν να τις νικήσουν, θα έχουν το δικαίωμα να τους βγάλουν τις μάσκες και να τις δουν από κοντά.
Οι δύο αδελφές δίνουν στους υποψήφιους γαμπρούς – μονομάχους το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιοι τα όπλα με τα οποία θα τις αντιμετωπίσουν.

«Αν δεν μπορούν να μας νικήσουν στο κουνγκ – φου, τότε δεν αξίζουν να βγούμε ραντεβού μαζί τους» τονίζουν, σίγουρες για το ταλέντο τους στις πολεμικές τέχνες.
Πάντως, επισημαίνουν ότι η ιδέα τους δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε πρωτότυπη, καθώς έτσι επέλεγαν πολεμίστριες πριγκίπισσες τους συντρόφους τους.
Όμως, μέχρι στιγμής οι γενναίοι ενδιαφερόμενοι είναι ελάχιστοι, όχι μόνο επειδή φοβούνται μήπως τους νικήσει μια γυναίκα, αλλά και επειδή θα ήθελαν να δουν τα πρόσωπά τους χωρίς τις μάσκες, για να ξέρουν...

Μην πολεμήσουν και τσάμπα.

πηγή