Μάνος Τσαγκαράκης: Ο μικρός Δημήτρης από "Το νησί"




Ο Μάνος Τσαγκαράκης, ο μικρός που υποδύεται τον Δημήτρη Λεμονιά στην σειρά του Mega «Το Νησί», έκανε αίσθηση και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Ο Μάνος υποδύεται τον μικρό μαθητή που έχει νοσήσει από την λέπρα και το κρύβει από τους συμμαθητές του, οι οποίοι τον κοροϊδεύουν επειδή δεν μπαίνει στη θάλασσα. Τελικά το μυστικό του αποκαλύπτεται και εκείνος μαζί με την Ελένη (Κατερίνα Λέχου) φεύγει για την Σπιναλόγκα. Εκείνη τον φροντίζει σαν δικό της παιδί και η συγκινητική ιστορία συνεχίζεται…

Ο 11χρονος Μάνος έχει καταγωγή από την Κρήτη, μένει στον Άγιο Νικόλαο και ήταν το τελευταίο παιδί που πέρασε από το casting της σειράς, όπως αναφέρει το περιοδικό «TV Ζάπινγκ».


Η γνωριμία του μικρού με τους υπευθύνους έγινε μέσω της νονάς του, η οποία διατηρεί ταβέρνα στην Πλάκα.

Oι σκηνές του γυρίστηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και στις αργίες από το σχολείο του.

Το ταλέντο του είναι εμφανές και πολύ σπάνιο για ένα τόσο μικρό παιδί. Έχει το αστέρι και ποιος ξέρει, μπορεί να διαγράψει λαμπρή καριέρα στο χώρο.

Ο 11χρονος είναι γέννημα - θρέμμα Κρητικός και φαίνεται πως έχει την στόφα του ηθοποιού.


Ο σκηνοθέτης της σειράς αλλά και οι συντελεστές που έπαιξαν μαζί του λάτρεψαν τον μικρό Δημήτρη, με την Κατερίνα Λέχου να έχει δεθεί ιδιαίτερα μαζί του.

Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει εξίσου, με το σχετικό group που υπάρχει στο Facebook να έχει ξεπεράσει τους 3.500 φίλους!


Εξάλλου, πόσο συχνά συναντάς έναν 11χρονο πραγματική αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά δεδομένα;