«Τα βρήκαν» για το πετρέλαιο θέρμανσης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNsBVOPyABsH4huTEUKT4UIAEoionN2qDxq2aeeB27Vb5ywq09bq3UknUrVpcG1RelLO-BiawHuvSONQ_MB5lKgz40wJiPWk4GQJ8T_DBJ7DWmESjAm9RLtizmjrkIkB6P08ixrBOhUcYd/s1600/dianomi.jpgΜέχρι 31/12 η προκαταβολή του ειδικού φόρου


Σε συμφωνία κατέληξε η δεύτερη συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος με τον υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ...και οι δύο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους και συμφώνησαν οι επιστροφές φόρου προς τους βενζινοπώλες για τις ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που διαθέτουν στην κατανάλωση να γίνονται σε διάστημα δυο ημερών, ενώ από 1ης Ιανουαρίου θα καταργηθεί η προκαταβολή του φόρου από τους πρατηριούχους.

Ο υφυπουργός Οικονομικών συναντάται αυτή την ώρα με τη δεύτερη Ομοσπονδία του κλάδου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηρίων Εμπόρων Καυσίμων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διανομή πετρελαίου θέρμανσης που θα ξεκινήσει την Παρασκευή αναμένεται να γίνει χωρίς προβλήματα.