Προετοιμάζονται για το +7

Όπως ακριβώς το είχαν στο μυαλό τους ως «ιδανικό σενάριο» για την 7η αγωνιστική της Super League έτσι το είδαν να... «βγαίνει» στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και του ΟΑΚΑ.

Μπορεί να υπήρξαν «καρδιοχτύπια» στο Φάληρο στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να διατηρηθεί αυτό το 1-0 και η κατάκτηση τριών υπερπολύτιμων βαθμών, όμως όπως έλεγαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης παίκτες, προπονητής και διοίκηση «το σημαντικό είναι να νικάς και από τη στιγμή που πήραμε τους βαθμούς είμαστε ικανοποιημένοι»...

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο +4 από τους «πράσινους» και προ μιας μοναδικής ευκαιρίας. Το Σάββατο διεξάγεται η «μητέρα των μαχών» και οι ερυθρόλευκοι έχοντας αυτό το πολύ σημαντικό βαθμολογικό αβαντάζ των τεσσάρων βαθμών, έχοντας την ψυχολογία τους στα ύψη, έχοντας και την ομολογουμένως καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδας στο πρωτάθλημα, καλούνται να πάνε στο ΟΑΚΑ και να καθαρίσουν από την 30η Οκτώβρη τον «αιώνιο» κάνοντας το +7 και ουσιαστικά «αγκαλιάζοντας» τον τίτλο.

Μαρινάκης: «Ποιό ντέρμπι;»

Δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά έχοντας ως δεδομένο τον... αέρα και το πνεύμα του νικητή με το οποίο έχει εμποτιστεί φέτος η ομάδα, ο Ολυμπιακός πάει στο Μαρούσι το Σάββατο για να κερδίσει: «Ποιό ντέρμπι; Έχουμε κανένα ντέρμπι;» απάντησε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δημοσιογράφους που του ζήτησαν να πει δυο λόγια για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτές τις πέντε λέξεις τις οποίες είπε ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων αντικατοπτρίζεται πλήρως η αίσθηση της «κυριαρχίας» η οποία επικρατεί στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός, όσο και αν στα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά, είναι το φαβορί για τη νίκη και θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δείξει σε όλη την Ελλάδα ότι παίζει την καλύτερη μπάλα και πως δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Συγχαρητήρια Βαλβέρδε

Αγωνιστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νέα νίκη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, όμως επισήμανε ότι υπήρξαν κάποια λάθη τα οποία θα τους αναλύσει στο Ρέντη για να μην επαναληφθούν. Οι παίκτες των ερυθρολεύκων ακολούθησαν κατά γράμμα την εντολή του Ισπανού προπονητή για τρομερή πίεση και φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να έχουν ένα γκολ, ένα δοκάρι, ένα χαμένο πέναλτι και τρεις τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες για να πάνε στην ανάπαυλα με σκορ σαφέστατα ευρύτερο του 1-0 κάτι που άρεσε πολύ τόσο στους ίδιους και τον τεχνικό τους όσο και στη διοίκηση.

Φακελάκι για το ντέρμπι...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζει... φακελάκι για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πληροφορία η οποία έχει φτάσει στα αυτιά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και αναμφίβολα τους προκαλεί έναν παραπάνω λόγο για νίκη το Σάββατο. Μέχρι τότε όμως μεσολαβεί το ματς του κυπέλλου με την Ηλιούπολη. αγώνας τον οποίο όλοι στον Πειραιά αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα ενθυμούμενοι τα περσινά, που είχαν μείνει εκτός διοργάνωσης από τον Πανσερραϊκό της δεύτερης κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σήμερα στο Ρέντη στις 11:00.


theplayer.gr