Ο άνθρωπος με τους 135 γάμους, τα 85 διαζύγια και τα 300 παιδιά!


Το όνομά του θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της ”γεμάτης ζωής”. Μπορεί στις 3 Οκτωβρίου να έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, αλλά ...ο Κενυάτης Ακούκου είχε προλάβει να παντρευτεί 135 φορές, να πάρει 85 διαζύγια και να γίνει πατέρας 300 παιδιών! 





Και μη φανταστείτε ότι ήταν απλώς ένας ”ασυγκράτητος” πάτερ – φαμίλιας! Μπορεί να μη προλάβαινε να παντρεύεται και να χωρίζει, αλλά ο Ακούκου ήταν και ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας. Ξεκινώντας από ένα χωριό της Κένυας, 370 χλμ δυτικά του Ναϊρόμπι, ο Ακούκου ίδρυσε μία εταιρεία με μικρά λεωφορεία, η οποία του απέφερε κέρδη που του επέτρεψαν να αγοράσει γη και κοπάδια. Σύντομα ολόκληρη σχεδόν η περιοχή του ανήκε!

Εκτός βέβαια από τα λεφτά που του απέφερε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο Ακούκου κέρδιζε και από τις προίκες των – πολλών η αλήθεια – συζύγων του!

Κι αν αναρωτιέστε πώς τα κατάφερε και παντρεύτηκε τόσες φορές, ο Ακούκου, λίγο πριν πεθάνει, δήλωνε: ”Με φωνάζουν ‘Κίνδυνο’, επειδή προκαλώ φόβο στους ανθρώπους. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Ήμουν ανέκαθεν όμορφο αγόρι, ήξερα πώς να ντύνομαι και πώς να μιλάω στις γυναίκες. Έχω μαγνήτη!”