Ο άνθρωπος με τους 135 γάμους, τα 85 διαζύγια και τα 300 παιδιά!

image.ashx  Ο άνθρωπος με τους 135 γάμους, τα 85 διαζύγια και τα 300 παιδιά!Το όνομά του θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της ”γεμάτης ζωής”. Μπορεί στις 3 Οκτωβρίου να έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, αλλά ο Κενυάτης Ακούκου είχε προλάβει να παντρευτεί 135 φορές, να πάρει 85 διαζύγια και να γίνει ...
πατέρας 300 παιδιών!

     
Και μη φανταστείτε ότι ήταν απλώς ένας ”ασυγκράτητος” πάτερ – φαμίλιας! Μπορεί να μη προλάβαινε να παντρεύεται και να χωρίζει, αλλά ο Ακούκου ήταν και ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας. Ξεκινώντας από ένα χωριό της Κένυας, 370 χλμ δυτικά του Ναϊρόμπι, ο Ακούκου ίδρυσε μία εταιρεία με μικρά λεωφορεία, η οποία του απέφερε κέρδη που του επέτρεψαν να αγοράσει γη και κοπάδια. Σύντομα ολόκληρη σχεδόν η περιοχή του ανήκε!
Εκτός βέβαια από τα λεφτά που του απέφερε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο Ακούκου κέρδιζε και από τις προίκες των – πολλών η αλήθεια – συζύγων του!
Κι αν αναρωτιέστε πώς τα κατάφερε και παντρεύτηκε τόσες φορές, ο Ακούκου, λίγο πριν πεθάνει, δήλωνε: ”Με φωνάζουν ‘Κίνδυνο’, επειδή προκαλώ φόβο στους ανθρώπους. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Ήμουν ανέκαθεν όμορφο αγόρι, ήξερα πώς να ντύνομαι και πώς να μιλάω στις γυναίκες. Έχω μαγνήτη!”